Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek.

Expert HR management, verandertrajecten en reorganisatie

Laura Rath

Werkgebieden

HR management, verandertrajecten en reorganisatie

Huidige functie

HR directeur bij MS Amlin.

Je kunt bij mij terecht met organisatievraagstukken zoals verandertrajecten, reorganisaties, resource planning, interculturele zaken en dergelijke. Ook bij specifieke HR-topics kan ik helpen, onder meer coaching en het maken van beleid op talent.

Met welk soort vragen of vraagstukken kun je bij mij terecht?

Je kunt bij mij terecht met organisatievraagstukken zoals verandertrajecten, reorganisaties, resource planning, interculturele zaken en dergelijke. Ook bij specifieke HR-topics kan ik helpen, onder meer coaching en het maken van beleid op talent. Ook met andere gerelateerde zaken zoals pensioenontwikkelingen en beloningsbeleid kunnen organisaties met mij sparren en van mijn kennis en ervaring gebruikmaken.

Mijn belangrijkste werkervaring in het bedrijfsleven

De rode draad in mijn loopbaan is vooral het opzetten en uitvoeren van verandertrajecten geweest. Deze konden betrekking hebben op reorganisaties van een afdeling of hele organisaties. Ook zaken als fusies, integraties of het nieuw leven inblazen van een bestaande functionerende afdeling heb ik in het verleden bij de hand gehad.

De laatste jaren ben ik vooral onder de noemer Human Resources actief op deze onderwerpen. Ik werk met veel plezier aan diverse HR-topics in heel Europa.

Waarom doe ik mee aan het Expertprogramma van Cultuur+Ondernemen?

Ik vind het belangrijk om iets terug te geven aan de maatschappij en doe dat bij voorkeur op een gebied dat mijn hart raakt. De cultuursector doet dat. Daarbij vind ik het altijd interessant om met mensen van verschillend signatuur te werken. Dit verrijkt mij als professional en helpt de organisatie die ik adviseer sneller op weg bij het vraagstuk dat speelt. 

Bekijk hier met welke experts wij nog meer samenwerken, lees alles over ons expertprogramma of neem contact op met Martine voor vragen of aanmelden.

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht