Skip naar content
Skip naar content

Sébastien Kramer

Adviseur financiële faciliteiten

020 530 59 88 LinkedIn
Profielfoto Sébastien Kramer

Kunst en cultuur verrijken mijn leven en in de stad Amsterdam is altijd wat te doen: struinen langs galeries, verwonderd kijken naar de schoonheid van ballet, luisteren naar een symfonie van Mahler of een bezoek aan een kunstbeurs. Eigenlijk te veel om op te noemen! Logisch daarom dat ik bij Cultuur+Ondernemen werk.

Met passie en inlevingsvermogen help ik organisaties en zelfstandig kunstenaars en creatieven hun dromen te verwezenlijken. Ik werk bij het kennisgebied Financiële Faciliteiten als adviseur. Ik geef advies en begeleiding bij leenaanvragen. Ik heb een achtergrond in de financiële wereld en zet mijn opgedane kennis en ervaring graag in en bied zo meerwaarde aan de cultuur en creatieve sector.

Samen met de aanvrager bekijk ik of de plannen kans van slagen hebben en of een cultuurlening daarbij past. Het gaat dus om de financiële kant van het ondernemerschap, niet het meest aansprekende onderdeel maar wel een heel belangrijke. Als cijferfreak word ik altijd enthousiast als een ondernemer met zijn sterk ontwikkelde creatieve brein de financiën van het bedrijf begrijpt. Dat is namelijk een goede stap naar succesvol ondernemen.

In mijn werk heb ik veel contact met onze culturele partners, of dat nu de overheid is, fondsen of andere organisaties. Het doel is altijd: samen sterk voor cultuur en creativiteit!

Ook geef ik workshops in financiële planning en werk samen met de andere kennisgebieden om onze diensten en producten nog beter te delen met de doelgroepen van Cultuur+Ondernemen.

Mooi toch? Ik heb van mijn hobby’s en interesses mijn beroep gemaakt!