Skip naar content
Skip naar content

Susanne Moed

Projectleider financieren

LinkedIn
Profielfoto Susanne Moed

Samen met mijn collega’s van financieren ben ik constant op zoek naar actuele financiële vraagstukken van de culturele en creatieve sector en vertalen we deze naar relevante projecten, tools, webinars en workshops. Onze belangrijkste tool en het vertrekpunt van ons werk is de Culturele Financieringswijzer.

Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en evaluatie van projecten. Naast het uitvoeren van deze projecten houd ik me ook bezig met het geven van advies en workshops. Ik denk graag met je mee als het gaat om jouw vraagstuk rondom het financieren van jouw project, product of onderneming.
Het vinden van gepaste financiering is maatwerk en vraagt vaak om best wel wat doorzettingsvermogen. Ik vind het elke keer weer een mooie uitdaging om kunstenaars en instellingen te motiveren en handvatten te geven zodat zij niet opgeven en stap voor stap richting hun doel gaan.

Het ondersteunen van de podiumkunstensector loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Hiervoor werkte ik o.a. bij Theater Instituut Nederland, Promotie Podiumkunsten en Fonds Podiumkunsten (internationale promotie). Bij Cultuur+Ondernemen zet ik mij nu met veel plezier in om ook de rest van culturele en creatieve sector verder te helpen.