Advies Helpdesk

  • Gratis
  • Kunstenaars, creatieven en culturele organisaties
  • Stel je hulpvraag aan een expert

Dus: heb je een dringende vraag? Kunnen we je ergens bij helpen, kunnen we meedenken? Via onze helpdesk zijn onze adviseurs beschikbaar om je bij te staan.

Stel je vraag of schets je probleem. Een van onze medewerkers neemt dan op zeer korte termijn contact met je op om samen - per telefoon of per e-mail - te zoeken naar een antwoord of oplossing. Aarzel niet en neem contact met ons op.

F.A.Q. corona, cultuur en ondernemen

Hoe weet ik of ik recht heb op overheidssteun? Waar moet ik als toezichthouder op letten in deze crisisperiode? Of je nu maker of bestuurder bent, zzp'er of voor een organisatie werkt: wij bundelen de meest gestelde vragen én antwoorden daarop. Kijk of jouw vraag ertussen staat

Corona-dossier

Wij delen handvatten die kunnen helpen jouw organisatie, onderneming of praktijk door deze moeilijke periode heen te loodsen met vraagstukken die je in je normale bedrijfsvoering niet zo snel zou tegenkomen. Vaak lastige vraagstukken ook, die vragen om scherp financieel management en ondernemerschap, en die een beroep doen op je organisatievermogen en kennis.

Informatiebronnen en loketten vanwege coronacrisis

We doen wat we kunnen om jouw vragen rondom de coronacrisis te beantwoorden. Veel andere instanties, organisaties en instellingen binnen en buiten de cultuursector verstrekken ook informatie. Hier de belangrijkste bronnen op een rij.

Theo van Adrichem

Theo van Adrichem

Projectleider loket