Skip naar content
Skip naar content

Christianne Rugl

Adviseur en coördinator communicatie

020 530 59 20 LinkedIn
Profielfoto Christianne Rugl

Ik houd ervan om communicatie-vraagstukken met een strategische en praktische blik te bekijken: hoe kunnen we beter, efficiënter en eenvoudiger met onze doelgroepen communiceren.

Sinds 2017 werk ik bij Cultuur+Ondernemen. Daarvoor heb ik jarenlang ervaring opgedaan in een commerciële omgeving als marketingcommunicatie-specialist bij twee grote telecomleveranciers. Nu begeleid ik een team van professionals binnen het Marketing & Communicatie team en adviseer ik alle collega's op het gebied van communicatie voor diverse doeleinden. Zowel online als offline campagnes zullen zonder mijn kritische blik nooit het pand verlaten.

Het leuke aan werken bij Cultuur+Ondernemen is om samen met andere gepassioneerde experts de mensen die dagelijks kunst en cultuur maken én zij die dat mogelijk maken, verder te helpen professionaliseren.

Ook buiten het werk draag ik kunst, cultuur en creativiteit een warm hart toe. Zo leer ik nu ukelele te spelen, kan je me af en toe in een grafische werkplaats vinden om te zeefdrukken, bezoek ik graag diverse musea en ben ik een film(huis)liefhebber.