Skip naar content
Skip naar content

Pers

Welkom op de perspagina van Cultuur+Ondernemen. Hieronder lees je meer over onze missie en visie, kan je het logo van Cultuur+Ondernemen downloaden en tref je het laatste nieuws aan. Neem voor persvragen en overig beeldmateriaal contact op met Christianne, adviseur communicatie, via christianne@cultuur-ondernemen.nl.

Missie en visie

Cultuur+Ondernemen is hét kennisplatform voor ondernemerschap in de culturele en creatieve sector en financier voor cultureel ondernemers

Wij zijn er om culturele organisaties en zelfstandig werkende kunstenaars en creatieven die willen ondernemen te versterken, zodat zij kunnen floreren en de samenleving optimaal kan profiteren van de werking van cultuur. Daartoe werken we onder meer samen met overheden en fondsen, om de effecten van hun cultuurbeleid en -investeringen te vergroten.

We ontwikkelen en delen kennis. En we verbinden onze doelgroepen met externe experts, adviseurs en mentoren van ons netwerk. Of met andere partijen binnen en buiten de sector. We richten ons op drie gebieden: besturen, zakelijk ontwikkelen en financieren. Expertise hierop is nodig voor succesvol ondernemerschap. Daarnaast verstrekken we financiering in de vorm van cultuurleningen.

Kijk op Over Cultuur+Ondernemen voor meer informatie over ons activiteitenplan, onze jaarverslagen, hoe ons bestuur en toezicht is ingeregeld, onze geschiedenis, en ons team. In het Jaaroverzicht 2021 vind je cijfers over 2021, ervaringsverhalen van klanten en de persoonlijke motivatie van een aantal collega's.

    Logo

    Download het logo van Cultuur+Ondernemen (in jpg, pdf en png)

    Logo Cultuur+Ondernemen

    Laatste nieuws