Ervaringsverhaal Slagkracht - Bellen met ...

Dit najaar gaat een groep zakelijk verantwoordelijken op bezoek bij drie gerenommeerde zakelijk leiders/directeuren uit de creatieve- en culturele sector. Bezoeken die hen inspireren in hun leiderschap, handvatten geven in het praktisch leiden van hun organisatie en hen helpen om zichzelf te positioneren in het veld.

Welke lessen deden de deelnemers op? En wat namen ze mee naar huis?

We belden met Anne-Marie Geldhof, artistiek coördinator, planning en verkoop bij Het Zuidelijk Toneel. Op donderdag 29 september vond het eerste bezoek plaats bij Het HEM in Zaandam en ontmoette ze zakelijk leider Sarah de Jonge.

Anne Marie Geldhof achtergrond met kleur

Anne-Marie Geldhof

We belden met Greetje Sluijs, zakelijk leider bij Vis à Vis. Op 13 oktober 2022 vond het tweede bezoek plaats bij het Centraal Museum in Utrecht en ontmoette zij zakelijk directeur Marco Grob.

Profielfoto Greetje Sluijs

Greetje Sluijs

Ontwikkelprogramma

Begin 2022 lanceerde Cultuur+Ondernemen het ontwikkelprogramma Slagkracht, waar je als zakelijk verantwoordelijke handvatten krijgt aangereikt om je te ontwikkelen en te professionaliseren binnen de zakelijke kant van de culturele en creatieve sector. Met Slagkracht bieden we een online en offline platform waar je maandelijks aan een programma kunt deelnemen over uiteenlopende onderwerpen, waarmee je een stevige basis legt in je vak.