Skip naar content
Skip naar content

Discipline Design

  • Voor iedereen die werkt in design
  • Bekijk onze tools, diensten en artikelen
  • Verken welke financiering bij jouw situatie past
  • Heb je een specifieke vraag? Neem contact met ons op!

Ben jij een gepassioneerde ontwerper of illustrator, werkzaam in grafisch ontwerp, ruimtelijke vormgeving, productontwerp, modeontwerp (fashion design) of misschien wel gespecialiseerd in user experience (UX) en user interface (UI) design? Of ben je een industrieel ontwerper of ander soort maker binnen de designindustrie? En heb je vragen over financiën, ondernemerschap of ben je op zoek naar zakelijk advies?

Cultuur+Ondernemen biedt inspiratie, tools, trainingen en (gratis) oriëntatiegesprekken om te helpen bij jouw professionele groei. Of je nu een beginnend maker bent of werkzaam voor een organisatie, hier vind je wat je nodig hebt om stappen vooruit te zetten.

In de agenda vind je een overzicht van al onze bijeenkomsten, trainingen, webinars, leertrajecten en workshops. Daarnaast bieden we op deze pagina een selectie van handige tools, artikelen en diensten. Voor vragen over geld of financieel advies kun je direct naar de Culturele Financieringswijzer.

Bekijk onze agenda


Relevante tools, artikelen en diensten voor designers:

Ben je een zakelijk leider van een instelling of organisatie binnen de designindustrie? Hier vind je alles over de Goverance Code Cultuur of bekijk ons ontwikkelprogramma voor zakelijk leiders: Slagkracht.

Financiering voor designers

Zoek je geld voor een idee of project? Om apparatuur te kopen? Of om een werkruimte te verbouwen? Met de Culturele Financieringswijzer ontdek je welke geldbronnen bij jouw situatie passen en welke stappen je kunt zetten om financiering te vinden. Vul de vragenlijst in via onderstaande knop en krijg direct financieel advies op maat.

Over Cultuur+Ondernemen

Cultuur+ondernemen biedt ondersteuning aan culturele organisaties en zelfstandig werkende kunstenaars en creatieven, met een focus op diverse disciplines, waaronder de gaming en multimediasector. We richten ons op drie gebieden: besturen, ondernemen en financieren.

Cultuur+Ondernemen is hét kennisplatform voor ondernemerschap in de culturele en creatieve sector en financier voor cultureel ondernemers

Bezoek de Over Ons pagina voor meer informatie.

Heb je een specifieke vraag? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek

Theo van Adrichem

Projectleider Loket