Cultuurlening Video: Hoedenontwerper en -maker bouwt bedrijfsactiviteiten uit en ontwikkelt ondernemerschap

Berry Rutjes is hoedenontwerper- en maker en gespecialiseerd in de klassieke, ambachtelijke technieken van het hoeden maken. Ze heeft een atelier in Gouda en een salon in Den Haag. Berry geeft workshops bij haar in het atelier en online via de Dutch Hat Academy.

Met de Cultuurlening die Berry bij Cultuur+Ondernemen afsloot, kon ze ten tijde van de coronacrisis een training volgen en haar online Masterclasses onwikkelen. Ondertussen zijn haar online diensten vast onderdeel van haar bedrijfsvoering. In deze video vertelt ze over haar ervaring met de Cultuurlening.

Adviseur Sébastien Kramer vertelt je in deze en de andere video's over de Cultuurleningen graag meer over de Cultuurleningen, die bijdragen aan de financieringsmix van cultureel ondernemers.

Vooral de vrijheid die je hebt om het geld te besteden zoals jij denkt dat je bedrijf beter van de grond komt, ik denk dat dat een groot pluspunt is.

Deze video is ondertiteld. Klik rechtsonder in de video op het icoon voor ondertiteling om deze te starten. Of bekijk hier de transcriptie van het interview.

Is de video niet zichtbaar? Bekijk de video dan via ons YouTubekanaal.

Over de Cultuurleningen

Een Cultuurlening stelt culturele organisaties en zelfstandigen in diverse disciplines binnen de culturele en creatieve sector in staat om uitgaven te doen voor ideeën of projecten, die bijdragen aan de beroepspraktijk, professionaliteit en cultureel ondernemerschap.

Meer informatie over Cultuurlenen en aanvragen vind je hier.

Oriëntatiegesprek

Onze adviseurs kijken aan de hand van jouw specifieke wensen en vragen welke lening het beste bij jouw doel past. Een lening is altijd maatwerk. Wij gaan graag met je in gesprek om te zien wat mogelijk is en wat voor jou financieel haalbaar is.
Vraag kosteloos een oriëntatiegesprek aan.