Advies Oriëntatiegesprek

  • 1 uur
  • Online, bij ons op kantoor of op locatie
  • Gratis
  • Kunstenaars, creatieven en culturele organisaties
  • Adviesgesprek met een expert

Veel vragen die culturele organisaties, kunstenaars en creatieven hebben zijn niet standaard. Voor een succesvolle beroepspraktijk of rendabele organisatie moet je je continu blijven ontwikkelen. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer. Het is prettig om af en toe met iemand van gedachten te wisselen hierover.

Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? En welke stappen zijn daarvoor nodig? Jouw organisatie doet het best goed, maar hoe kom je nog verder vooruit? Moet je jouw sterke punten verder verbeteren of focus je er juist op om aan je zwakkere punten te werken? Je bent wellicht al een paar jaar afgestudeerd en vraagt je af: wat nu? Allemaal vragen die je tegen kan komen in de praktijk.

Wij praten graag met je voor een oplossing op maat. Dus heb je een vraag, probleem of wens, vraag een gratis oriëntatiegesprek aan. Wij analyseren samen met je wat het beste vervolg is voor jou of je organisatie.

Vragen over financiering

Veel vragen van kunstenaars en creatieven hebben te maken met het vinden van financiering. Vind de route naar financiering van jouw project, product of onderneming met de Culturele Financieringswijzer. Met de wijzer krijg je inzicht in welke financieringsmogelijkheden er bestaan voor jouw financieringsbehoefte. Wil je meer weten over financiering, vraag dan een orientatiegesprek aan.

Locatie en toegankelijkheid

De oriëntatiegesprekken vinden plaats in Amsterdam, je meldt je aan via de blauwe aanmeldknop aan de rechterkant van deze pagina.

Let op: ons kantoor in Amsterdam is helaas niet goed toegankelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Graag vinden we daarom een oplossing op maat. Mail of bel ons, dan maken we een afspraak met je op een passende locatie bij ons in de buurt.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere deelnemers? Lees dan het interview met Johanna ter Steege die muziektheater over Twentse boeren maakte.

Zo’n groot project op poten zetten, dat moet je goed regelen. Toen we bezig waren met donateurs en sponsoren, ben ik ook naar Cultuur+Ondernemen gestapt om advies te krijgen bij het oprichten van mijn stichting.

Om haar visie werkelijkheid te maken, moest ze veranderen van kunstenaar in ondernemer. Daarbij kreeg ze een duwtje in de rug in de vorm van een adviesgesprek.

Evaluatie

Om onze dienstverlening te evalueren en te verbeteren sturen wij je enige tijd (+/- drie weken) na het gesprek een evaluatieformulier toe. Deze vragenlijst is anoniem, behalve als je aangeeft het op prijs te stellen dat wij contact met je opnemen. Het beantwoorden zal maximaal 10 minuten duren. Eventuele vragen over deze evaluatie kan je sturen naar Theo van Adrichem via theo@cultuur-ondernemen.nl. Alvast bedankt voor je medewerking.

Theo van Adrichem

Theo van Adrichem

Projectleider loket