Skip naar content
Skip naar content

Handleiding Besliskaart: Hybride ondernemen

  • Kunstenaars, creatieve makers en leiders van een culturele organisatie
  • Bepaal hoe je offline en online wil combineren

Hybride ondernemen wordt voor de cultuursector steeds relevanter. Het is een combinatie van fysieke en digitale culturele activiteiten. Een meer hybride beroepspraktijk kan zorgen voor een stabieler inkomen en voor een duurzamere beroepspraktijk. Online en offline combineren kan op verschillende manieren. Voor elke maker kan een hybride beroepspraktijk ook iets anders betekenen. Hoe kom je er dan achter welke combinatie bij jou past?

De Besliskaart hybride ondernemen kan jou hierbij helpen. De Besliskaart gaat in op vragen als: hoe aantrekkelijk is hybride werken voor jou, welke balans tussen online en offline activiteiten past bij jou en welke rol speelt digitalisering in je huidige en toekomstige werk. Met behulp van deze Besliskaart kun je meteen de eerste stappen zetten naar jouw hybride beroepspraktijk.Bekijk en download de Besliskaart Hybride Ondernemen

Bekijk en download
Meer weten?

Voor meer informatie en advies kun je contact opnemen me Susanne Moed via susanne@cultuur-ondernemen.nl

Verder lezen

Heb je een plan voor de inzet van digitale technologie om je publieksbereik te verbeteren of het contact met je publiek te versterken? Cultuurloket DigitALL ondersteunt culturele organisaties door het delen van expertise in combinatie met een ontwikkel- of projectbijdrage.

Mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds

Lees er meer over