Skip naar content
Skip naar content

Hulp nodig

Heb je een aantal stappen door de Financieringswijzer gelopen of het Dossier gelezen waar je naar op zoek was, maar heb je het gevoel dat je vragen nog steeds niet beantwoord zijn? Cultuur+Ondernemen helpt je graag verder.

Advies en begeleiding

Heb je vragen op zakelijk gebied over bijvoorbeeld het formuleren van een subsidieaanvraag of businessplan? Wil je werken aan een financiële strategie of juist meer kennis over financieringsbronnen? De kans is groot dat Cultuur+Ondernemen voor jou een match kunnen maken met een passende adviseur met de juiste expertise en een schat van ervaring in het kunstveld.Wij geven die adviezen en begeleiding één-op-één, maar ook met bijeenkomsten en door het online beschikbaar stellen van informatie en tools. Houd hiervoor onze agenda en/of nieuwsbrief in de gaten.

Lenen om te investeren

Als jouw investering zichzelf kan terugverdienen, kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een cultuurlening tegen een lage rente. Onze ervaring is dat een cultuurlening op maat - voor een slimme investering in je beroepspraktijk - bijdraagt aan meer opdrachten, een groter professioneel netwerk en een verbetering van je inkomenspositie. Lees meer over de mogelijkheden.

Wegwijs of weg kwijt

Als de pioniers van de cultuurfinanciering zoeken wij voortdurend naar passende financieringsinstrumenten voor de cultuursector. Wij doen onderzoek, houden in de gaten wat er speelt, maken dilemma’s bespreekbaar en zetten experimenten op. Dat betekent dat de Culturele Financieringswijzer ook constant in ontwikkeling is. Mocht je een onjuistheid zijn tegengekomen of heb je een nieuwe trend gesignaleerd, laat het Cultuur+Ondernemen dan ook weten. Het is namelijk wel de bedoeling dat deze Financieringswijzer voor en door cultuurmakers gebruikt wordt.