Skip naar content

Hulp nodig?

Zit je, na het doorlopen van de Financieringswijzer of lezen van een Dossier, nog met onbeantwoorde vragen? Cultuur+Ondernemen helpt je graag verder. Mail je vraag of opmerking naar: susanne@cultuur-ondernemen.nl

Advies en begeleiding

Heb je vragen op zakelijk gebied over bijvoorbeeld het formuleren van een subsidieaanvraag of businessplan? Wil je werken aan een financiële strategie of juist meer kennis over financieringsbronnen? Investeer dan in een adviestraject op maat.

Wij geven die adviezen en begeleiding één-op-één, maar ook in bijeenkomsten en door het online beschikbaar stellen van informatie en tools. Houd hiervoor de agenda en/of nieuwsbrief van Cultuur+Ondernemen in de gaten.

Lenen om te investeren

Als jouw investering zichzelf kan terugverdienen, kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een cultuurlening tegen een lage rente. Onze ervaring is dat een cultuurlening op maat - voor een slimme investering in je beroepspraktijk - bijdraagt aan meer opdrachten, een groter professioneel netwerk en een verbetering van je inkomenspositie. Lees meer over de mogelijkheden.

Wegwijs of weg kwijt

Als de pioniers van de cultuurfinanciering zoeken wij voortdurend naar passende financieringsinstrumenten voor de cultuursector. Wij doen onderzoek, houden in de gaten wat er speelt, maken dilemma’s bespreekbaar en zetten experimenten op. Dat betekent dat de Culturele Financieringswijzer ook constant in ontwikkeling is. Mocht je een onjuistheid zijn tegengekomen, laat het Cultuur+Ondernemen dan ook weten. Wij horen graag wat wij nog kunnen verbeteren!

Mail je vraag of opmerking naar: susanne@cultuur-ondernemen.nl