Skip naar content
Skip naar content

Interview € 100.000 bij elkaar brengen voor je kunstproject

Met alles wat hij maakt, wil beeldend kunstenaar Bruno van den Elshout (1979) uitnodigen tot ontmoeting tussen mensen, ideeën en werelden. Zijn bekendste project is NEW HORIZONS: in 2012 fotografeerde hij een jaar lang ieder uur de Noordzeehorizon, met een zelfgebouwde machine op het dak van een hotel aan het Haagse Zuiderstrand.

In dit video-interview vertelt hij onder meer over zijn cultureel ondernemerschap, inspiratie en hoe hij het geld (100.000 euro!) voor het boek en zijn kunstproject NEW HORIZONS bij elkaar kreeg. Meer over Bruno van den Elshout: http://photologix.nl/

Je cookievoorkeuren staan het helaas niet toe om deze video weer te geven. Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Bekijken en beluisteren

  • Is de video niet zichtbaar? Bekijk deze dan via ons YouTube kanaal.
  • Deze video is ondertiteld. Klik rechtsonder in de video op het icoon voor ondertiteling om deze te starten.
  • Geen tijd om de hele video te bekijken of geïnteresseerd in een van onderstaande onderwerpen? Klik op het tijdvak en de video start automatisch bij het juiste onderdeel:

00:00:00 Introductie
00:03:57 Maar hoe dan?
00:05:49 Kosten & Inkomsten
00:07:59 De tentoonstelling
00:10:00 Het boek
00:17:56 Mensen betrekken
00:19:34 Effect en effectbejag
00:20:48 De wens en de werkelijkheid

Podcast ‘Hoe ik kunstenaar blijf’

Je moet creëren, dat is de kern van je bestaan. Maar: je wilt ook brood op de plank. De podcast 'Hoe ik kunstenaar blijf' gaat over jouw verhaal vinden, met anderen delen en er uiteindelijk je lasten mee betalen. In aflevering 4 vragen we levenskunstenaar Bruno van den Elshout hoe je geld kan verdienen met naar de horizon kijken.

Mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds

Lees er meer over