Skip naar content
Skip naar content

Training Trainingsaanbod Leiderschap en Persoonlijke ontwikkeling

 • Culturele organisaties
 • Trainingen gericht op leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

Cultuur+Ondernemen heeft een samenwerkingsprogramma met trainingsaanbieders de Baak en vanHarte&Lingsma. Met dit programma is het voor werkenden in de culturele sector mogelijk om met korting deel te nemen aan trainingen van deze aanbieders.

De Baak en vanHarte&Lingsma richten zich met hun aanbod op leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Wil je bijvoorbeeld werken aan je communicatievaardigheden, je leiderschap een stevige impuls geven of een persoonlijke groei inzetten, dan biedt deze samenwerking kansen voor jou.

Mensen die werkzaam zijn binnen de culturele sector kunnen deelnemen aan de trainingen tegen betaling van de kosten inclusief logies. Je betaalt dan vaak maar 10 tot 40% van de daadwerkelijke kosten van de training.

Het gaat om deelnemersplekken die de aanbieders beschikbaar bestellen voor de culturele sector. De trainingsplekken zijn doorgaans pas last minute beschikbaar.

Het werk- en denkniveau van de deelnemers is minimaal HBO+. Heb je vragen over welke training het beste bij je past? Kijk dan eens rond op de websites van de beide aanbieders en neem eventueel contact op met hun adviesdesk. Zij kunnen je goed adviseren welke training voor jou de beste is.

Hoe kan ik deelnemen?

Heb je belangstelling voor een training neem dan contact op met Cultuur+Ondernemen. We registreren je verzoek en brengen je op de hoogte wanneer er een plek beschikbaar is gekomen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Ben Wiegman, projectmedewerker bij Cultuur+Ondernemen. Vermeld daarbij in welke training(en) je geïnteresseerd bent, je contactgegevens, je functie en eventueel bedrijfsgegevens.

  Voorwaarden

  • Alle open trainingen van de Baak en vanHarte&Lingsma komen in aanmerking voor deelname als je werkzaam bent in de culturele sector.
  • Er is geen garantie dat je kan deelnemen aan de training. Dat is afhankelijk van het aantal deelnemers, je leervraag, of je voldoet aan de criteria en hoe de samenstelling van de groep is.
  • Deelname is beperkt tot één training per jaar.

  Vragen?

  Wil je meer weten over de samenwerking en trainingen van de Baak of vanHarte&Lingsma? Neem dan contact op met Ben Wiegman.

  Logo de Baak
  Logo vanHart&Lingsma