Skip naar content
Skip naar content

Advies Advies op maat

  • Kunstenaars, creatieven en culturele organisaties
  • Persoonlijk adviestraject

Wil je je organisatie of beroepspraktijk een stap verder brengen en heb je vragen op zakelijk gebied? De kans is groot dat wij jou in contact kunnen brengen met een passende adviseur met de juiste expertise en een schat aan ervaring in de culturele of creatieve sector.

Het kan bijvoorbeeld gaan over het ontwikkelen van een nieuwe strategie, het actualiseren van je businessplan, nadenken over digitale verdienmodellen, het komen tot een goede financieringsmix of het aangaan van een nieuwe samenwerking. Elk advies is maatwerk: wij denken met je mee en brengen je in contact met een passende adviseur voor jouw specifieke vraag en behoefte. Met deze adviseur bepaal je vervolgens wat zijn/haar bijdrage is en maak je de zakelijke afspraken. Dat kan een adviseur van Cultuur+Ondernemen zijn of iemand uit ons netwerk. Wij werken met ervaren en deskundige adviseurs uit de cultuursector.

Meer weten?

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan of mail voor meer informatie (bijvoorbeeld over onze adviseurs) naar advies@cultuur-ondernemen.nl.