Skip naar content
Skip naar content

Shownotes Podcast #2 Verkopen vies? Het kan ook anders

Je hebt je verhaal. Je weet wat je wilt zeggen. Hoe benader je anderen? En wie benader je dan? In deze aflevering leer je hoe je je werk kunt verkopen, zonder je daar vies bij te voelen.

Luister hieronder (cookies moeten ingeschakeld zijn):

Of via Spotify , Google Podcasts, Apple Podcasts of je favoriete podcastapp.

Shownotes

Portret Ernst van Dijk
Ernst van Dijk, GIFT


"Je moet acquisitie gewoon zien als kijken of er een leuke manier is om lekker met elkaar te gaan samenwerken."Ernst van Dijk geeft met zijn bedrijf GIFT coaching, training en advies. Dat deed hij onder meer voor Marcel Wanders en BNO. In de podcast helpt hij je over je acquisitie-angst heen te komen. Hij legt uit hoe je de term kunt herkaderen zodat die niet meer ongemakkelijk voelt. En welke dingen je voor jezelf helder moet hebben voordat je goed kunt gaan acquireren.


Portret Reinier Bosch
Reinier Bosch, Studio Solarix"Ik zeg altijd: als het slecht gaat, geef een feestje. Dan komt iedereen langs, zien ze je weer en denken ze aan je."Productontwerper en kunstenaar Reinier Bosch won in 2016 de Solar Design Challenge met zijn gevelpanelen waarin zonnecellen zijn geïntegreerd. Als Studio Solarix timmert hij nu hard aan de weg om die panelen op zoveel mogelijk gebouwen te krijgen.

Reinier vertelt in deze aflevering hoe je al dromend succesvol wordt. Hij zet het beeld van de lijdende kunstenaar op zijn kop: vertrouwen, feestjes en nog steeds de dingen maken die je belangrijk vindt en waar je gelukkig van wordt.

In de volgende aflevering gaat het over het online delen van je verhaal. Naar het podcastoverzicht.