Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. 

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM tegen de verspreiding van het coronavirus. Meer informatie over de maatregelen die wij genoodzaakt zijn te nemen, vindt u hier.

Bereikbaarheid Cultuur+Ondernemen

Maatregelen ivm corona-virus

Cultuur+Ondernemen volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM tegen de verspreiding van het coronavirus. Wij zijn daarom genoodzaakt de volgende maatregelen te treffen:

  • Al onze bijeenkomsten, die gepland staan tot 26 april 2020, verplaatsen wij naar een nog nader te bepalen datum. Deelnemers worden - in overleg met onze partners - per mail op de hoogte gebracht.
  • Onze medewerkers werken tot 26 april 2020 zo veel mogelijk thuis. Neem bij voorkeur contact met ons op via de mail: het algemene mailadres info@cultuur-ondernemen.nl of ons persoonlijke e-mailadres (te vinden via cultuur-ondernemen.nl/medewerkers).
  • Persoonlijke adviesgesprekken worden tot 26 april 2020 op afstand via mobiel of laptop gevoerd. 

Helpdesk

Zit je als ondernemer in de cultuursector met een prangende vraag door de coronacrisis? Via onze helpdesk staan onze adviseurs je bij.

Bericht voor onze leningnemers

Door het Fonds Cultuur+Financiering is besloten om de rente en aflossing voor alle leningnemers met drie maanden op te schorten. Deze beslissing is ingegeven door alle gebeurtenissen en maatregelen rondom het coronavirus in Nederland. Ben je leningnemer? Lees hier meer

Deel deze pagina

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht