Skip naar content
Skip naar content

Ervaringsverhaal Video: Treehouse NDSM, broedplaats voor kunstenaars & artiesten

Camille de Wit is directeur van Treehouse NDSM. Deze broedplaats in Amsterdam biedt werkruimtes aan voor kunstenaars en artiesten van uiteenlopende disciplines. Door meerdere malen per jaar samen te exposeren ontstaan onverwachtse samenwerkingen en bijzondere projecten.

Treehouse sloot een Noord-Hollandse Cultuurlening af om te investeren in de bouw van een nieuwe, grotere expositiehal. Hier kunnen de residenten samenkomen om te exposeren, op te treden en festivals te organiseren. Zo bouwen ze verder aan hun doel om dé plek van inspiratie te worden in het Amsterdamse culturele landschap.

Hiphopartiest Hessel du Mark en beeldend kunstenaar Helga van Stralen vertellen over hun ervaringen als resident van Treehouse en over wat deze nieuwe ruimte voor ze mogelijk maakt.

Adviseur Sébastien Kramer vertelt je in deze en de andere video's over de Cultuurleningen graag meer over de Cultuurleningen, die bijdragen aan de financieringsmix van cultureel ondernemers.

Ons uiteindelijke doel is om de onmisbare plek te zijn in het culturele landschap van Amsterdam. Waar kunstenaars zich vrij voelen om te creëren en het publiek een mooi programma kan zien.

Je cookievoorkeuren staan het helaas niet toe om deze video weer te geven. Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Over de Cultuurleningen

Een Cultuurlening stelt culturele organisaties en zelfstandigen in diverse disciplines binnen de culturele en creatieve sector in staat om uitgaven te doen voor ideeën of projecten, die bijdragen aan de beroepspraktijk, professionaliteit en cultureel ondernemerschap.

Meer informatie over Cultuurleningen en aanvragen vind je hier.

Oriëntatiegesprek

Onze adviseurs kijken aan de hand van jouw specifieke wensen en vragen welke lening het beste bij jouw doel past. Een lening is altijd maatwerk. Wij gaan graag met je in gesprek om te zien wat mogelijk is en wat voor jou financieel haalbaar is.
Vraag kosteloos een oriëntatiegesprek aan.