Skip naar content
Skip naar content

Nieuws Programma Permanente Professionele Ontwikkeling

Sinds vrijdag 18 september is het Programma Permanente Professionele Ontwikkeling (PPO) opengesteld voor werkenden en werkzoekenden uit de culturele sector. Met PPO kunnen werkenden in de culturele en creatieve sector continu blijven leren en ontwikkelen. Op 8 oktober is de officiële start van dit programma.

PPO wordt uitgevoerd door Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst (Platform ACCT). Werkenden en werkzoekenden, ook zelfstandigen, kunnen met behulp van een aanvraagtool op de PPO-website hun ontwikkelvraag formuleren en hiervoor cofinanciering aanvragen.

Cofinanciering

Naast de cofinanciering (1/3 van de kosten) vanuit PPO wordt tevens een bijdrage van de werkgever en de werknemer verwacht. Bestaande Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen kunnen dus eveneens een vraag om cofinanciering verwachten. Werkgevers en opdrachtgevers zonder O&O-fonds of andere ontwikkelvoorziening zullen mogelijk rechtstreeks aanvragen krijgen van hun medewerkers of opdrachtnemers.

Lees meer over dit programma bij Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst (Platform ACCT)

Oriëntatiegesprek

Wil je een aanvraag doen voor het versterken van je ondernemerschapsvaardigheden, maar weet je nog niet precies wat en hoe? Via een oriëntatiegesprek bij Cultuur+Ondernemen kun je je vraag aanscherpen of advies krijgen over passend aanbod en passende aanbieders. Onze adviseurs kunnen ook meedenken over andere ontwikkelprogramma’s, maar focussen vooralsnog binnen dit programma op ondernemerschap. Vraag een oriëntatiegesprek aan