Skip naar content
Skip naar content

Shownotes Podcast #3 Deel juist ook je bloed, zweet en gelukstranen

Je wordt steeds beter in het vertellen van je verhaal aan andere mensen. Maar: hoe krijg je het nou de wijde wereld in? Je wilt alles natuurlijk het liefst van de daken afschreeuwen. Hoe doe je dat het effectiefst? Aflevering 3 van de podcast 'Hoe ik kunstenaar blijf' gaat over online zichtbaar en vindbaar zijn.

Luister hieronder (cookies moeten ingeschakeld zijn):

Of via Spotify , Google Podcasts, Apple Podcasts of je favoriete podcastapp.

Shownotes


Portret Eline Levering
Eline Levering


"Het maakt niet alleen uit wat je deelt, ook wanneer je dat doet"
Communicatie- en marketingprofessional Eline Levering richt zich met haar bedrijf Kunst in de Kijker op de organisatie, communicatie en marketing van kunst- en cultuurprojecten. Ook geeft ze op haar blog advies en tips, en heeft ze een handig e-book geschreven: Je aanbod als kunstenaar of creatief uitbreiden.

In de aflevering legt Eline uit waarom we niet alleen ons werk, maar ook ons bloed, zweet en onze (geluks)tranen moeten delen. En wat je website en een supermarkt met elkaar gemeen hebben.

Roy Valk van Karski & Beyond
Roy Valk van Karski & Beyond


"Mensen verwachten echt dat je met kaarsjes en een naakte vrouw non-stop in je atelier bent, ze hebben een veel te romantisch beeld."


Kunstenaar en curator Roy Valk is onder de artiestennaam Karski onderdeel van het duo Karski & Beyond. Als 'moderne verhalenvertellers' maken zij muurschilderingen. Die zijn onder meer te zien in grote steden als Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Van Roy leren we deze aflevering meer over hoe sociale netwerken ook echt sociaal kunnen zijn. En wat het kan opleveren als je op social media naar buiten treedt met je werk en het proces erachter.

Mooiemuur op instagram
Karski & Beyond op Instagram

In de vierde en laatste aflevering van de podcast gaan we dieper in op geld krijgen voor jouw verhaal. Naar het podcastoverzicht.

Meer leren over jouw route naar een bestaan als creatief ondernemer? Download gratis de vernieuwde Zakelijkse Gids: Route Ondernemerschap.