Skip naar content
Skip naar content

Nieuws Nieuw lid raad van toezicht Cultuur+Ondernemen

Onlangs is de raad van toezicht van Cultuur+Ondernemen uitgebreid met Daan Valkhof. Hij brengt naast een frisse blik ook kennis en ervaring mee op het gebied van de veranderende praktijk van culturele organisaties en (jonge) makers.

Lid RvT Daan Valkhof
Daan Valkhof

Over Daan

Daan Valkhof is programmeur bij Het Nationale Theater en voorzitter van de VSCD Krekeljury, de jury voor de meest indrukwekkende jeugd- en jongerenvoorstellingen in Nederland. In zijn werkzame leven verbindt hij zijn ervaring binnen marketing en programmering met de theatermakers van de toekomst. Onverwachtse verbindingen en empathie voor het onbekende staan voor hem centraal.

Voor Cultuur+Ondernemen is het van essentieel belang om goed in verbinding te zijn met kunstenaars. Cultuur+Ondernemen kan met zijn kennis, ervaring en tools veel betekenen voor jonge makers en zo bijdragen aan een gezonde kunst- en cultuursector. Daar draag ik graag aan bij.


Samenstelling raad van toezicht

De raad bestaat nu uit 7 leden: naast Daan Valkhof zijn dit Marjolijn Vencken (voorzitter), Joke Bakker, Arif Dursun, Yvette Hennen, Bert Mennings en Mark Moolhuizen .

Meer weten over hoe bestuur en toezicht bij Cultuur+Ondernemen geregeld is? Lees Over Ons.