Skip naar content
Skip naar content

Nieuws Maatregelen ivm corona-virus

Cultuur+Ondernemen volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM tegen de verspreiding van het coronavirus. Wij zijn daarom genoodzaakt de volgende maatregelen te treffen:

  • Al onze bijeenkomsten op kantoor of locatie, die gepland stonden tot 1 juni 2020, hebben wij verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Deelnemers worden - in overleg met onze partners - per mail op de hoogte gebracht.
  • Onze medewerkers werken zo veel mogelijk thuis. Neem bij voorkeur contact met ons op via de mail: het algemene mailadres info@cultuur-ondernemen.nl of ons persoonlijke e-mailadres (te vinden via cultuur-ondernemen.nl/medewerkers).
  • Persoonlijke adviesgesprekken voeren wij zoveel mogelijk op afstand via mobiel of laptop.

Helpdesk

Zit je als ondernemer in de cultuursector met een prangende vraag door de coronacrisis? Via onze helpdesk staan onze adviseurs je bij.

Bericht voor onze leningnemers

Door het Fonds Cultuur+Financiering is besloten om de rente en aflossing voor alle leningnemers met nog eens drie maanden tot en met augustus 2020 op te schorten. Deze beslissing is ingegeven door alle gebeurtenissen en maatregelen rondom het coronavirus in Nederland. Ben je leningnemer? Lees hier meer