Cultuurlening Video: Justin Samgar, spoken word artiest

Justin Samgar is spoken word artiest en oprichter van Spoken Agency, een storytelling agency met artiesten, verhalenvertellers en creatieven dat creatieve diensten levert aan de commerciële sector.
Met de Cultuurlening die Justin bij Cultuur+Ondernemen afsloot, kon hij ten tijde van de coronacrisis de bedrijfsactiviteiten van Spoken Agency voortzetten toen de afzetmarkt stil kwam te staan. Hij investeerde in nieuwe websites en marketing om online diensten te kunnen blijven leveren.

Adviseur Sébastien Kramer vertelt je in deze en de andere video's over de Cultuurleningen graag meer over de Cultuurleningen, die bijdragen aan de financieringsmix van cultureel ondernemers.

Cultuur+Ondernemen zag mij staan, heeft mijn plan gelezen en dacht dat het zou gaan werken. Zij hebben vertrouwen in mij en dat gaf mij ook meer vertrouwen in mijzelf.

Deze video is ondertiteld. Klik rechtsonder in de video op het icoon voor ondertiteling om deze te starten. Of bekijk hier de transcriptie van het interview.

Is de video niet zichtbaar? Bekijk de video dan via ons YouTubekanaal.

Over de Cultuurleningen

Een Cultuurlening stelt culturele organisaties en zelfstandigen in diverse disciplines binnen de culturele en creatieve sector in staat om uitgaven te doen voor ideeën of projecten, die bijdragen aan de beroepspraktijk, professionaliteit en cultureel ondernemerschap.

Meer informatie over Cultuurlenen en aanvragen vind je hier.

Oriëntatiegesprek

Onze adviseurs kijken aan de hand van jouw specifieke wensen en vragen welke lening het beste bij jouw doel past. Een lening is altijd maatwerk. Wij gaan graag met je in gesprek om te zien wat mogelijk is en wat voor jou financieel haalbaar is.
Vraag kosteloos een oriëntatiegesprek aan.