Skip naar content
Skip naar content

Cultuurlening Video: Jelske Hoogervorst, saxofonist en improvisatiecoach

Jelske Hoogervorst is saxofonist, arrangeur, docent, programmeur en componist. Daarnaast geeft zij (online) improvisatietrainingen die gericht zijn op het ontwikkelen van auditieve vaardigheden en creativiteit voor allerlei verschillende instrumentalisten.
Met de twee Cultuurleningen die Jelske bij Cultuur+Ondernemen afsloot, investeerde zij in professionalisering; nieuwe vormgeving en websites waarmee zij haar klanten beter kan bereiken en bedienen, en haar trainingen verder kan ontwikkelen.

Adviseur Sébastien Kramer vertelt je in deze en de andere video's over de Cultuurleningen graag meer over de Cultuurleningen, die bijdragen aan de financieringsmix van cultureel ondernemers.

Ik heb het gevoel dat ik mezelf echt serieus neem als ik zo'n lening aanvraag. Ik til mezelf als het ware naar een hoger niveau. En dat is aan de ene kant best wel eng, maar het is een professionaliseringsslag.

Deze video is ondertiteld. Klik rechtsonder in de video op het icoon voor ondertiteling om deze te starten. Of bekijk hier de transcriptie van het interview.

Is de video niet zichtbaar? Bekijk de video dan via ons YouTubekanaal.

Over de Cultuurleningen

Een Cultuurlening stelt culturele organisaties en zelfstandigen in diverse disciplines binnen de culturele en creatieve sector in staat om uitgaven te doen voor ideeën of projecten, die bijdragen aan de beroepspraktijk, professionaliteit en cultureel ondernemerschap.

Meer informatie over Cultuurlenen en aanvragen vind je hier.

Oriëntatiegesprek

Onze adviseurs kijken aan de hand van jouw specifieke wensen en vragen welke lening het beste bij jouw doel past. Een lening is altijd maatwerk. Wij gaan graag met je in gesprek om te zien wat mogelijk is en wat voor jou financieel haalbaar is.
Vraag kosteloos een oriëntatiegesprek aan.