Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kennisplatform voor ondernemerschap in de cultuursector.
Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek

Ontdek in acht bijeenkomsten alles over:

Werken in Andere Domeinen

In een reeks van acht bijeenkomsten kom jij, kunstenaar of creatief, alles te weten over het werken in een maatschappelijke of bedrijfsmatige context. De bijeenkomsten zijn los van elkaar te bezoeken.

Tijdens de bijeenkomsten maak je kennis met de wetenswaardigheden van het werken als kunstenaar buiten de cultuursector. Denk bijvoorbeeld aan reclamebureaus, bedrijfsleven, creatieve industrie, overheidsinstellingen of de gezondheidszorg.

Heb je al meerdere opdrachten gedaan en heb je behoefte om deze ervaringen te delen? Of wil je als starter onderzoeken of zo'n opdracht interessant voor jou is?

Cultuur+Ondernemen wil je graag inspireren en motiveren om zoveel mogelijk uit jouw talent te halen. Wij denken dat het ontdekken van andere domeinen een verrijking van jouw werkveld kan zijn. Waar liggen de kansen en de uitdagingen? Hoe anders zijn de taal, de waarden en werkwijzen?

Op iedere bijeenkomst praten kunstenaars, een opdrachtgever en een expert je bij over de actuele ontwikkelingen en de do’s and don’ts voor dat specifieke werkterrein. Wat zijn hun ervaringen? Wat hebben zij geleerd? Er is ruim tijd voor vragen.

Wat levert het jou op?

  • Inzicht in de wetenswaardigheden van een specifiek werkterrein
  • Laat je inspireren door hoe andere kunstenaars succesvol opereren
  • Ontmoet andere kunstenaars, creatieven en experts met dezelfde passie en interesse

Data & Domeinen

Locatie & Tijd

Cultuur+Ondernemen, Kerkstraat 204 in Amsterdam.
Van 15.00 tot 18.00 uur met na afloop een borrel.

Kosten

De kosten voor één bijeenkomst bedragen € 50. Vind je meer bijeenkomsten interessant? Na afloop van iedere bijeenkomst ontvang je een code voor 10% korting op de volgende bijeenkomst. 

Adviestraject

Heb jij behoefte aan individuele feedback op jouw werk in een bedrijfsmatige of maatschappelijke context? Wil je jouw expertise in één op één gesprekken vergroten? School jezelf grondig en kies voor een adviestraject met Krista. Neem contact op voor een gratis oriëntatiegesprek.

Cultuur+Ondernemen

Cultuur+Ondernemen verbindt al zeker tien jaar kunstenaars en creatieven in maatschappelijke of bedrijfsmatige context, als producent, bemiddelaar en/of adviseur. Wij hebben de post-HBO opleiding Kunstenaar in de Samenleving (KIS) ontwikkeld en het Community Arts Learning Lab, in samenwerking met CAL-XL. We zijn initiatiefnemer en partner van verschillende Europese onderzoekstrajecten op dit thema. TAFI, Training Artists for Innovation, en CA&B, Connecting Art en Business. Ook zijn wij lid van de 'Community of Practice' van artistieke interventies. 

Deel deze pagina

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht