Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek.

Cultuur in ontwikkeling

Ondernemen

Binnen de cultuursector is het een uitdaging om naast het creatieve proces financieel onafhankelijk te zijn. Wij kunnen jou of je organisatie hierbij helpen. Of het nou gaat om loopbaan- of organisatieontwikkeling, zakelijke vragen of de inrichting van je bestuur of toezicht. 

Waarvoor kun je bij ons terecht? 

Oriëntatiegesprek
Heb je een vraag, probleem of wens? Wij praten graag met je over een oplossing op maat. Vraag een kosteloos oriëntatiegesprek aan. 

Advies
Kun je advies gebruiken op zakelijk gebied over bijvoorbeeld het formuleren van een subsidieaanvraag voor je project, promotiestrategie of over het goed besturen van een culturele instelling? Eén van onze adviseurs gaat graag met je vraagstuk aan de slag. Lees meer over advies.

Coaching
In een coachingstraject staat je persoonlijke ontwikkeling centraal, zowel voor individuen als voor teams. Aan het eind van het traject heb je een blijvende denk- en gedragsverandering ingezet. Lees meer over coaching

Mentoring
Als kunstenaar, muzikant, ontwerper, filmer of theatermaker wil je je talent verder ontwikkelen. Een mentor brengt je verder omdat hij of zij zowel artistiek als zakelijk in dezelfde situatie heeft gezeten en deze ervaringen kan delen. Lees meer over mentoring

Loopbaantrajecten 
Het loopbaantraject is erop gericht om een werknemer buiten de eigen organisatie werk te laten vinden. Onze coaches kennen de creatieve- en cultuursector als geen ander en helpen bij de volgende stap in je loopbaan. Lees meer over loopbaantrajecten.    

Trainingen
We bieden trainingen op verschillende gebieden aan en werken hiervoor samen met specialisten uit de sector. Bekijk ons actuele trainingsaanbod. Ook incompany trainingen of trainingen op maat behoren tot de mogelijkheden.  

De Baak
Naast ons eigen trainingsaanbod, bieden wij tegen gereduceerd tarief plekken aan bij trainingen van de Baak. Lees meer over de mogelijkheden.

Deel deze pagina

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht