Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek.

CFO bij CFO Centrum

Jeroen Bulk

Werkgebieden

Financiën, leiderschap en management

Huidige functie

CFO bij CFO Centrum

Je kunt mij inzetten op verschillende gebieden en niveaus: van strategische vraagstukken tot eenvoudige projecten. Gezien mijn rijke arbeidsverleden is er een grote kans dat ik ermee te maken heb gehad.

Met welk soort vragen of vraagstukken kun je bij mij terecht?

Eigenlijk met alles. Mijn expertise ligt op het financiële vlak en in meer algemene zin in de dienstverlenende sector. Van verdienmodellen ontwerpen en aanpassen tot process redesign tot het uitvoeren en analyseren van klantenenquêtes. Kort samengevat, hoe borgen we het goede wat we hebben en hoe kunnen we verbeteren? Je kunt mij inzetten op verschillende gebieden en niveaus: van strategische vraagstukken tot eenvoudige projecten. Gezien mijn rijke arbeidsverleden is er een grote kans dat ik ermee te maken heb gehad.

Mijn belangrijkste werkervaring in het bedrijfsleven

Zoals eerder gesteld heb ik een zeer breed georiënteerd arbeidsverleden. Zo ben ik CFO/COO van een internationale kunsttransport onderneming geweest, General Manager bij Christie ́s veilinghuis, Financieel Directeur van een telecom maatschappij, Directeur/Eigenaar van The English Theatre of Amsterdam en Registeraccountant bij Ernst & Young.

Waarom doe ik mee aan het Expertprogramma van Cultuur+Ondernemen?

Ik doe graag mee om verschillende redenen: Ik wil ten eerste graag iets terug doen voor de maatschappij. Daarbij heb ik er plezier in om anderen te kunnen helpen met vraagstukken binnen mijn vakgebied. Tot slot houd ik van de uitdaging om mijn brein bezig te kunnen houden. Ik zie kortom jouw vraagstukken met belangstelling tegemoet! 

Bekijk hier met welke experts wij nog meer samenwerken, lees alles over ons expertprogramma of neem contact op met Martine voor vragen of aanmelden.

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht