Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek.

Expert huisvesting en vastgoed(ontwikkeling)

Ineke Hoeberichts

Werkgebieden

Huisvesting en vastgoed(ontwikkeling)

Huidige functie

Manager bij Woonservice Kennemerland

Ik kan de commerciële kant van een huisvestingsvraagstuk goed met de uitgangspunten van de overheid en non-profit organisaties in balans brengen en daarmee het door de organisatie gewenste resultaat sneller bereiken.

Met welk soort vragen of vraagstukken kun je bij mij terecht?

Ik ben zelf liefhebber van kunst en deskundige in de wereld van de (volks)huisvesting en stedelijke ontwikkeling. Met mijn kennis en ervaring ben ik in staat om culturele organisaties professioneel te adviseren bij hun huisvestingsvraagstukken. Ik kan je bijvoorbeeld ondersteunen bij het maken van subsidievoorstellen voor gemeenten en andere geldschieters. Ook kan ik adviseren wat betreft de invulling van opdrachtgeverschap aan adviesbureaus en architecten en onderhandelingen met ontwikkelaars en vastgoedeigenaren.

Mijn belangrijkste werkervaring in het bedrijfsleven

Ik ben al twintig jaar actief bij gemeenten, adviesbureaus en woningcorporaties op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Ik kan de commerciële kant van een huisvestingsvraagstuk goed met de uitgangspunten van de overheid en non-profit organisaties in balans brengen en daarmee het door de organisatie gewenste resultaat sneller bereiken.

Waarom doe ik mee aan het Expertprogramma van Cultuur+Ondernemen?

Ik zie kunst en cultuur als een verrijking van onze samenleving. Zonder de schoonheid en nieuwe impuls die kunst brengt is het leven schraal. Daarom wil ik graag met mijn expertise de cultuursector in welke vorm dan ook faciliteren. 

Bekijk hier met welke experts wij nog meer samenwerken, lees alles over ons expertprogramma of neem contact op met Martine voor vragen of aanmelden.

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht