Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek.

Expert financiën, governance en fondsenwerving

Harald Walkate

Werkgebieden

Financiën, governance en fondsenwerving

Huidige functie

Hoofd Responsible Investment bij Aegon Asset Management

Ik werk graag nauw samen met het team van de desbetreffende organisatie, waarbij het in mijn ervaring het beste werkt als ik optreed als sparringspartner.

Met welk soort vragen of vraagstukken kun je bij mij terecht?

Je kunt bij mij terecht voor vraagstukken op het gebied van strategie, cultural governance, financiën, marketing en fondsenwerving.

Wat is mijn manier van werken als expert?

Ik werk graag nauw samen met het team van de desbetreffende organisatie, waarbij het in mijn ervaring het beste werkt als ik meer optreed als sparringspartner. Op deze wijze blijft de ervaring en informatie bij de organisatie zelf en kan deze keer op keer benut worden.

Mijn belangrijkste werkervaring in het bedrijfsleven

Ik heb ervaring op een aantal verschillende terreinen: ik ben ooit begonnen als advocaat (bedrijfsrecht) en heb daarna vooral gewerkt op het gebied van strategie, fusies & overnames, organisatiestructuur (governance) en duurzaamheid (met name verantwoord beleggen).

Waarom doe ik mee aan het Expertprogramma van Cultuur+Ondernemen?

Ik draag de cultuursector een warm hart toe en vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen met organisaties die daar behoefte aan hebben. Het geeft me veel voldoening en het is bovendien erg leuk om op deze manier nieuwe organisaties te leren kennen die in de cultuursector actief zijn! 

Welke kunstvormen spreken mij het meest aan en waarom?

Persoonlijk hou ik erg van muziek, met name jazz en improvisatiemuziek spreken mij zeer aan. Maar ik ben ook regelmatig te vinden bij klassieke concerten en verder bezoek ik wanneer mogelijk de schouwburg of de bioscoop. 

Bekijk hier met welke experts wij nog meer samenwerken, lees alles over ons expertprogramma of neem contact op met Martine voor vragen of aanmelden.

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht