Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek.

i.s.m. de Nederlandse Galerie Associatie

De GalerieLening is gelanceerd

Op 22 mei lanceerden de Nederlandse Galerie Assocatie, Cultuur+Ondernemen en Fonds Cultuur+Financiering De GalerieLening. Tijdens de lancering vertelden de Nederlandse Galerie Associatie en Cultuur+Ondernemen alles over de mogelijkheden en voorwaarden van de GalerieLening.

 


(Van links naar rechts: Roelof Balk (directeur Fonds Cultuur+Financiering), Christian Ouwens (voorzitter) en Bas Kok (penningmeester) van het bestuur van de NGA (Nederlandse Galerie Associatie). 


De GalerieLening is er voor galeriehouders met ambitie. Met deze lening kun je investeren in beroeps- of bedrijfsmatige activiteiten. Tegen 3% rente kun je tot maximaal € 40.000 lenen. De GalerieLening is een initiatief van de Nederlandse Galerie Associatie en Cultuur + Ondernemen, uitgevoerd door het Fonds Cultuur + Financiering.

De GalerieLening is er voor galeriehouders in heel Nederland die lid zijn van de Nederlandse Galerie Associatie. Waar het voor galeriehouders normaal gesproken vaak lastig is om een lening bij een bank af te sluiten, of aanspraak te maken op fondsen en subsidies, maakt de GalerieLening investeren in professionalisering en ontwikkeling mogelijk.

De GalerieLening is bestemd voor duurzame investeringen die worden aangewend voor beroepsmatig of bedrijfsmatig gebruik. Hierbij kan worden gedacht aan een verbouwing of aanpassing van je presentatieruimte, de aanschaf van computers en software, maar ook scholing (training en begeleiding). Met de versterking van ondernemende competenties en vaardigheden vergroot je je potentieel en investeer je in de toekomst van jezelf en je onderneming.

NGA-22-mei-2018-34
Op de foto: Kala Newman (oprichter Peer Paper Platform) en Roelof Balk (directeur Fonds Cultuur+Financiering)


Wat brengt de galerielening jou? 

  • Je lening is een opstap naar een financieel gezonde, zelfstandige galeriepraktijk;
  • Voor maar 3% rente kun je tot maximaal € 40.000 lenen.
  • Na acceptatie van de aanvraag van je lening ontvang je direct het volledige bedrag;
  • Zeer betaalbaar getraind of gecoacht worden, met advies op maat.

Voorwaarden

  • Een voorwaarde voor de GalerieLening is een actief lidmaatschap bij de Nederlandse Gallerie Associatie.

 

Deel deze pagina

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht