Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek.

Ondernemen - mentoring

Carla Mulder: theatermaker

"Hoe krijgt je creativiteit een podium? Dat is wel het belangrijkste wat je nodig hebt naast een goed idee," aldus theatermaker en mentor Carla Mulder.

Als kenniscentrum is Cultuur+Ondernemen verbonden met vele creatieve en ondernemende professionals, zoals theatermaker Carla Mulder. Met hun brede ervaring in het bedrijfsleven en/of de cultuursector kunnen zij jou of je organisatie adviseren over zowel de artistieke als de zakelijke kant van de bedrijfsvoering. Binnen de cultuursector is het een uitdaging om naast het creatieve proces financieel onafhankelijk te zijn. Wij kunnen jou of je organisatie hierbij helpen. Of het nou gaat om loopbaan- of organisatieontwikkeling, zakelijke vragen of de inrichting van je bestuur of toezicht.

Een mentor is interessant als je je als kunstenaar, muzikant, ontwerper of theatermaker verder wilt ontwikkelen. In een mentoringtraject bespreek je zowel je artistieke als de zakelijke kanten van je werk. Carla Mulder, theatermaker, vertelt wat je van haar mag verwachten als mentor en ook wat zij van jou verwacht als mentee.

 

 

Deel deze pagina

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht