Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek.

Vacature

Online Marketeer

Wij zoeken een online marketeer met affiniteit voor content creatie. Iemand die samen met ons wil bouwen aan meer zichtbaarheid van Cultuur+Ondernemen en een vitale cultuursector met geld, fatsoenlijk bestuur, durf en professionaliteit.  

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt op en rondom de online en sociale media van Cultuur+Ondernemen. Aan jou de uitdaging om de website verder te ontwikkelen zodat deze maximaal vindbaar, gebruikersvriendelijk, interactief en informatief zal zijn. Op basis van analyse van data adviseer je de projectleiders ten aanzien van de inzet van online marketinginstrumenten. En je draagt bij aan het beheren en ontwikkelen van content voor website, social media en nieuwsbrief.  


illustratie: Ivo van IJzendoorn


Cultuur+Ondernemen is er voor kunstenaars, creatieven en culturele organisaties. We lopen voorop met onze kennis over ondernemen in de cultuur en delen die kennis graag. Zo werken we aan een digitale Culturele Financieringswijzer, verrijken we de Governance Code Cultuur met tools, organiseren we Strategie in Beeld bijeenkomsten, gidsen we starters met Route Ondernemerschap en zetten we ons in voor de Duurzame Inzetbaarheid van werknemers in de cultuursector.  

We maken per jaar 54 publicaties. Hebben een website die maandelijks 12.000 keer wordt bezocht en 14.000 abonnees op onze nieuwsbrief. Op Facebook hebben we 9500 volgers en op LinkedIn 2650. 

Meer info? Download depdf of neem direct contact op met Erica Bakker

Deel deze pagina

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht