Bijeenkomst Oriëntatiegesprekken in Groningen

  • Online
  • Gratis
  • Kunstenaars en culturele organisaties

In verband met de nieuwe coronamaatregelen vinden de gesprekken online plaats.

Op verzoek van de Kunstraad komen wij met veel plezier naar Groningen om oriëntatiegesprekken te voeren op dinsdag 16 november 2021. Op deze dag kan je bespreken waar je als culturele organisatie of zelfstandig werkend kunstenaar staat en waar je naar toe wil. Wij gaan in gesprek met jou en geven advies.

We vinden de verbinding tussen het culturele veld en partijen met kennis belangrijk. Dit is een service naar de Groningse kunstenaars, een goede kans voor cultureel ondernemers om hun vragen gericht te bespreken. Zit je op het goede spoor? Denk je over een nieuwe impulsen? Zo’n gesprek kan je helpen jezelf verder te ontwikkelen. Mensen die ik spreek over het Oriëntatiegesprek zijn enthousiast en vinden het een waardevolle toevoeging.

- Directeur Ebrien den Engelsman van de Kunstraad Groningen

Vraag om advies

In een kosteloos oriëntatiegesprek bespreken we je vraag, je wens of je probleem en analyseren we samen wat de beste vervolgstap voor jou of je organisatie is. Op basis van je vraag, wens of probleem koppelen we je aan een adviseur.

Mogelijke onderwerpen waarover je met ons over kunt sparren zijn onder andere:

  • Financiering
  • Marktontwikkeling
  • Bestuur en toezicht / Governance
  • Ontwikkeling van je loopbaan en ondernemerschapscompetenties

Overweeg je bij Platform ACCT subsidie aan te vragen binnen de regeling Permanente Professionele Ontwikkeling (PPO)? Dan kun je het oriëntatiegesprek ook gebruiken om, samen met de adviseur, je scholingsbehoefte duidelijk te krijgen.

Praktische informatie

Na je aanmelding neemt Cultuur+Ondernemen contact met je op om het gesprek in te plannen. Probeer bij de aanmelding zo goed mogelijk aan te geven waar je het over wilt hebben. Op basis van je vraag kijken we namelijk welke adviseur daar het beste bij aansluit.

Locatie: online
Datum: dinsdag 16 november 2021
Tijd: in overleg

Mocht je geïnteresseerd zijn maar geen mogelijkheid hebben om op 16 november in Groningen af te spreken. Geen probleem. Plan dan een afspraak in via het algemene aanvraagformulier voor een oriëntatiegesprek. Dan plannen we digitaal een afspraak in of bij ons op kantoor Amsterdam.