Skip naar content
Skip naar content

Workshop Het Businessmodel Canvas - Provincie Overijssel

  • 10:00 tot 12:00
  • Schouwburg Odeon, Zwolle
  • Gratis
  • 15 deelnemers
  • Voor kunstenaars en creatieven van alle disciplines, zowel voor starters als meer ervaren ondernemers

Komt er ook zoveel langs in jouw werk als kunstenaar of creatief ondernemer? Je moet keuzes maken over welke communicatiekanalen je gaat gebruiken, waar je werk nu eigenlijk écht over gaat, waar je doelgroep zit, waar je geld vandaan moet komen, hoe je partners en fondsen vindt, kortom… Best overweldigend. Het Business Model Canvas kan je helpen om keuzes te maken, te reflecteren of strategische vraagstukken inzichtelijk te krijgen.

Deze workshop is onderdeel van een serie van 4 workshops in samenwerking met de Provincie Overijssel. Het programma gaat in op verschillende onderwerpen die jouw vaardigheden als cultureel of creatief ondernemer kunnen helpen versterken. Na afloop is het mogelijk om een kosteloos individueel oriëntatiegesprek aan te vragen met de trainer of een andere adviseur van Cultuur+Ondernemen.

Programma

Het Businessmodel Canvas (BMC) is een tool om grip te krijgen op jouw onderneming. In deze workshop leggen we je uit hoe het BMC werkt en hoe jij het kan inzetten als kunstenaar of creatief ondernemer. Je gaat na de workshop naar huis met de eerste aanzet van je eigen canvas om daarmee verder aan de slag te gaan.

Je alvast verdiepen in het onderwerp? Op deze pagina vind je meer informatie over het Businessmodel Canvas en hoe je deze kan toepassen als hulpmiddel voor reflectie.

Heb je na de workshop nog specifieke vragen voor jouw culturele onderneming? Tijdens de workshop is er tijd om jouw persoonlijke vraag voor je oriëntatiegesprek met Cultuur+Ondernemen te formuleren.

Over de trainer

Ben Wiegman is adviseur zakelijk ontwikkelen bij Cultuur+Ondernemen.

Andere workshops in deze reeks