Skip naar content
Skip naar content

Webinar Haal alles uit je afstudeershow!

  • 16:00 tot 17:00
  • Online via videoplatform Zoom
  • Gratis
  • Voor laatstejaarsstudenten van de kunstvakopleidingen (voor alle disciplines)

Ben je bijna afgestudeerd en wil je de afstudeerpresentatie aangrijpen voor een vliegende start van je carrière? Schrijf je dan in voor de webinar!

Het afstudeerseizoen staat voor de deur - een feestelijk moment om je harde werk van de afgelopen jaren te vieren, omringd door vrienden, familie, docenten en medestudenten. Jij hebt dit bereikt en daar mag je trots op zijn!

Maar zoals we weten, kan deze periode spannend en stressvol zijn. Je wilt immers jouw beste eindexpositie, filmvertoning, performance of voorstelling neerzetten. Toch is jouw afstudeermoment meer dan het vertonen van je artistieke werk. Het is ook dé gelegenheid om waardevolle connecties te leggen in de kunstwereld.

Voor je het weet, sta je oog in oog met een regisseur, curator, kunstcriticus, verzamelaar of potentiële opdrachtgever - die een springplank kan bieden voor jouw carrière. Voel je de spanning al stijgen? Maak je geen zorgen, met de juiste voorbereiding sta je stevig in je schoenen. Maar waar begin je? Hoe pak je dit aan?

Dit webinar biedt waardevolle tips & tricks om voor, tijdens en na jouw presentatie het maximale uit dit moment te halen en je impact te vergroten. Schrijf je nu in en bereid je voor op een succesvolle start van je kunstcarrière voorbij het zwarte gat.

Ontmoet de trainers

Ben Wiegman

Ben werkt zijn hele werkzame leven in de culturele sector. Eerst meer aan de productiekant maar inmiddels ook al heel wat jaren bij Cultuur+Ondernemen en haar voorgangers. Hij spreekt veel mensen uit de sector over hun beroepspraktijk en hoe die scherper aan de wind te laten varen. Als kunst en cultuurliefhebber bezoekt hij jaarlijks meerdere eindexamen presentaties.

2021 CO Ben Wiegman Els Zweerink

Faye Holdert

Als freelance producent en fondsenwerver werkte Faye jaren bij diverse culturele organisaties. Momenteel zet zij haar expertise in als adviseur bij Cultuur+Ondernemen, waar zij kunstenaars, creatieven en organisaties bijstaat over uiteenlopende vraagstukken over zakelijke aspecten van hun beroepspraktijk.

Portret Faye Holdert

Deze webinar bieden we ook in het Engels aan (22 mei): Launch your career at your graduation show!