Training Artist Meetings 2023

t/m
 • 14:30 tot 17:00
 • 4 online sessies
 • 41,50 excl. btw
 • Professioneel beeldend kunstenaars

Een sterke, onafhankelijke positie van kunstenaars blijft belangrijk. Voor het derde jaar op zijn er "Artist Meetings 2023". In deze 4-delige serie onderzoek je met experts en collega-kunstenaars hoe je je positie kunt versterken. Na afloop heb je meer kennis en inzicht over jouw ontwikkeling en concrete acties om mee aan de slag te gaan.

In vier sessies komen steeds actuele thema's aan bod waar je als kunstenaar mee te maken krijgt. Alle bijeenkomsten zijn online te volgen. De sessies duren 2,5 uur; daarin zullen inspirerende sprekers je bijpraten en je volop tips aanreiken om je positie te versterken.

Programma

Het programma wordt op dit moment gemaakt en zo snel mogelijk bekend gemaakt. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij Krista Heijster.

  Praktische info

  De vier online bijeenkomsten zijn te volgen via Zoom.

  Een aantal dagen voor de eerste bijeenkomst krijg je de Zoom-link toegestuurd. Alle online sessies zijn bij te wonen met dezelfde Zoom-link. Bij een aantal bijeenkomsten krijg je vooraf vragen opgestuurd, ter voorbereiding. De voertaal is Nederlands.

  Kan je er één van de bijeenkomsten niet bij zijn? Geen probleem. Het kan ook zijn dat een of meerdere onderwerpen je meer aanspreken dan anderen. De financiële eigen bijdrage blijft € 41,50 exclusief btw. Van alle bijeenkomsten wordt een verslag gemaakt, wat na afloop aan je toegezonden wordt.

  Na afloop biedt Cultuur+Ondernemen je gratis een individueel gesprek aan om dieper in te gaan op de toepasbaarheid van de sessies in jouw werk.

  Tools

  In het najaar van 2021 en 2022 organiseerden we samen met Art is a Guaranty de eerste reeks bijeenkomsten Artist Meetings. Van elke bijeenkomst zijn tools gemaakt met handige tips en stappenplannen.

  Deelnemers over Artist Meetings: Tools

  Enthousiasmerend en inspirerend
  Ik heb er iedere keer van genoten, van jullie organisatie, van alle collega's en veel geleerd!
  Lekker diverse onderwerpen zijn voorbij gekomen

  Samenwerking

  Artist Meetings 2023 is een initiatief van Art is A Guaranty, filmmaker en art manager Annick Vroom, politiek geëngageerd beeldhouwer en conceptueel beeldend kunstenaar Caspar Berger en Cultuur+Ondernemen. En wordt mede mogelijk gemaakt door CBK Rotterdam.

  Kunstenaars hebben een enorm intellectueel kapitaal. Jammer genoeg blijft dit nu vaak nog onderbelicht. Juist in deze tijd kan een nog actiever zelfbewustzijn leiden tot een gezondere en veel beter georganiseerde sector.

  Initiatiefnemer Annick Vroom

  logo met tekst Artist Meetings 2022 en beeld gekleurde streepjes

  Partners