Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector.
Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek

Leenverhaal op video

Limai geeft muziekles in opgeknapte villa

Muziekdocent en cultureel ondernemer Maite Roest richtte samen met Lize Reitsma Limai op. Toen zij uit hun antikraakpand groeiden, gingen ze op zoek naar een andere plek om hun muzieklessen te geven. Die plek vonden ze in de IJsselvilla in Deventer. Met behulp van een Cultuurlening knapten ze de villa op.

Wij vonden het een naar idee om mensen om geld te vragen met een crowdfundingsactie. Dus we dachten: we doen het lekker zelf.

 In 2007 ontwikkelde Limai hun eerste naschoolse project voor het basisonderwijs. Het werd een groot succes. Inmiddels zijn ze jaarlijks op ruim 100 scholen actief. Naast naschoolse projecten maken ze workshops, voorstellingen en geven ze cursussen en zangles in hun eigen workshopruimte in Deventer. 

 

Meer weten?
Wil jij net als muzikaal projectbureau Limai en andere organisaties jouw mogelijkheden vergroten door een lening? Bekijk dan eens onze leningproducten of neem contact op met Renate

Wie een Cultuurlening verkrijgt van Fonds Cultuur+Financiering, moet die ook weer terugbetalen. Het Fonds Cultuur+Financiering beoordeelt elke aanvraag na een zorgvuldige afweging. Cultuur+Ondernemen adviseert, maar is niet verantwoordelijk voor de toekenning of afwijzingsbesluiten van het Fonds.

Deel deze pagina

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht