Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek.

Maandag 22 april zijn wij gesloten in verband met Pasen. Wij wensen jou ook een fijn lang weekend!  

Muzikaal projectbureau

Limai

Wij vonden het een naar idee om mensen om geld te vragen met een crowdfundingsactie. Dus we dachten 'we doen het lekker zelf'.

Muziekdocent en cultureel ondernemer Maite Roest richtte samen met Lize Reitsma Limai op. In 2007 ontwikkelden zij hun eerste naschoolse project voor het basisonderwijs. Het werd een groot succes. Inmiddels zijn ze jaarlijks op ruim 100 scholen actief. Naast naschoolse projecten maken ze workshops, voorstellingen en geven ze cursussen en zangles in hun eigen workshopruimte in Deventer. 

Toen zij uit hun antikraakpand groeiden, gingen ze op zoek naar een andere plek om hun muzieklessen te geven. Die plek vonden ze in de IJsselvilla in Deventer. Met behulp van een Cultuurlening knapten ze de villa op.

 

Meer weten?
Wil jij net als muzikaal projectbureau Limai en andere organisaties jouw mogelijkheden vergroten door een lening? Bekijk dan eens onze leningproducten of neem contact op met Renate

Deel deze pagina

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht