Skip naar content
Skip naar content

Training Workshopreeks Overijssel - najaar 2023

  • Workshops over cultureel ondernemerschap
  • Voor zowel zelfstandige makers als culturele organisaties
  • 19 oktober en 16 november 2023
  • Schouwburg Odeon, Zwolle
  • Deelname is gratis

In het najaar van 2023 geven we in samenwerking met verschillende partners door het land workshops over cultureel ondernemerschap. Op 19 oktober en 16 november zijn we in de provincie Overijssel, speciaal voor cultureel ondernemers uit die regio.

Het programma bestaat uit 4 workshops waar je je los voor kunt aanmelden. Je kunt dus zelf kiezen of je één of meerdere workshops wilt volgen. Tijdens de workshops komen verschillende thema's aan bod die te maken hebben met zakelijke ontwikkeling, financiering en besturen.

Het programma

Als cultureel of creatief maker houd je je het liefst bezig met je vak: creëren. Om ervan te kunnen leven komt daar vaak wat meer bij kijken. Zo moet je je ook bezig houden met financiering, zakelijke ontwikkeling en governance. Misschien niet de meest inspirerende kant van het werk maar wel essentieel voor een sterke basis. Om zelf de regie in handen te houden is kennis van zaken belangrijk. Want hoe vlieg je het aan, hoe regel je bepaalde juridische zaken en hoe zit het met de lange termijn plannen? Antwoord op deze (en meer) vragen vind je tijdens deze workshopreeks.

Na afloop is het mogelijk om een kosteloos individueel oriëntatiegesprek aan te vragen met de trainer of een andere adviseur van Cultuur+Ondernemen. Hierin krijg je de ruimte om dieper in te gaan op een vraag over jouw eigen culturele onderneming.

De workshops

De workshops vinden plaats in Schouwburg Odeon in Zwolle. Meer informatie over de 4 workshops vind je via deze links:

Op het aanmeldformulier kun je aangeven bij welke workshops je aanwezig wilt zijn.

Voor wie?

Het programma is voor kunstenaars, makers, creatieven en medewerkers van culturele organisaties die sterker willen staan in hun vak.

Partners

Deze workshopreeks wordt georganiseerd in samenwerking met de Provincie Overijssel.

Logo Provincie Overijssel in bordeauxrode letters diagonaal doorkruisd door twee blauuwe golfjes