Nieuws Vacature - Projectleider Zakelijk Ontwikkelen (32 u/w)

Heb jij je sporen al verdiend als projectleider en ervaring met professionalisering van zakelijke vaardigheden? En heb je zin om hiermee aan de slag te gaan bij Cultuur+Ondernemen? Lees dan snel verder.

Reageer voor zaterdag 15 januari 2022

Cultuur+Ondernemen is hét kennisplatform voor ondernemerschap voor kunstenaars, creatieven en culturele organisaties. We delen onze kennis over ondernemen, financieren en besturen graag en bieden daarnaast leningen aan. Met onze programma’s en activiteiten versterken we de cultuursector en kan de samenleving profiteren van de werking van cultuur.

Hoe ziet jouw functie eruit?

Je ontwikkelt en organiseert projecten en activiteiten van A tot Z. Hiermee zorg je voor kennisontwikkeling en -deling over ondernemerschap en zakelijke ontwikkeling. Dit doe je bijvoorbeeld door middel van het creëren van interessante content, het geven van advies, workshops en webinars. Je kunt deze organisatorische en inhoudelijke taken goed combineren.

Voorbeelden van onze activiteiten op dit terrein zijn:

Je werkt intensief samen binnen je team en met collega’s van andere teams om onze doelgroepen maximaal te laten profiteren van wat we in huis hebben aan kennis.

Wie ben jij?

Herken jij jezelf in onderstaande functie-eisen? Dan ben jij degene die we zoeken!

 • Je hebt kennis en praktijkervaring met professionalisering op het gebied van ondernemerschap en zakelijke vaardigheden.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en organiseren van projecten. Je hebt zin om kennis te ontwikkelen en te delen bijvoorbeeld in de vorm van artikelen, adviesgesprekken, workshops en webinars.
 • Je zorgt dat dingen voor elkaar komen, in samenwerking met anderen.
 • Kennis van en ervaring met de cultuursector is een pré.
 • Je hebt tenminste zes jaar werkervaring.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie voor 32 uur per week.
 • In eerste instantie een jaarcontract. Als de samenwerking wederzijds goed bevalt is er mogelijkheid tot verlenging.
 • Een salaris tot € 4.253,- bruto fulltime afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een afwisselende, brede functie met veel ruimte voor eigen ideeën. Of je nu een maand of een aantal jaar met ons werkt, we zijn benieuwd naar jouw input!
 • Een plek in een organisatie met aandacht voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling en is er ruimte voor het volgen van cursussen of coaching.
 • Een bruisende kantoorplek in hartje Amsterdam. Momenteel zijn we gewend om hybride te werken: veel vanuit huis, maar met de mogelijkheid om op kantoor te werken en af te spreken met collega’s.

Bij Cultuur+Ondernemen heerst een open sfeer en waardering wordt naar elkaar geuit. Er is persoonlijke aandacht en door de huidige coronamaatregelen werken we zoveel mogelijk thuis. We zoeken elkaar op door middel van online personeelsbijeenkomsten en één-op-één afspraken, bijvoorbeeld een wandeling. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Of je nu een maand of een aantal jaar met ons werkt, de stem van iedere medewerker wordt gehoord.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag voor 15 januari jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je mailen naar P&O Erica Bakker via erica@cultuur-ondernemen.nl

Bij Cultuur+Ondernemen werken we aan een stevige basis voor een ondernemende en toekomstbestendige cultuursector. Deze basis bestaat uit effectief en vindingrijk bestuur, duurzame financiering en voortdurende professionalisering van kunstenaars, creatieven en culturele organisaties. Wij staan voor een inclusieve kunst- en cultuursector en zijn ervan overtuigd dat diversiteit en inclusie ons sterker maakt. Daarom kijken we uit naar je sollicitatie, ongeacht je gender, opleidingsniveau, culturele achtergrond, leeftijd, van wie je houdt of wat je gelooft.

Erica Bakker

Erica Bakker

Personeelsadviseur