Nieuws Vacature - Product Owner Digitale Kanalen (32 u/w)

Ben jij die enthousiaste product owner die wij zoeken?

Onze product owner is een kritische denker met oog voor detail. Iemand die samen met de verschillende stakeholders problemen en opdrachten helder krijgt en oplost. De product owner is data gedreven, denkt buiten de gebaande paden, is een teamspeler en houdt van uitdagingen. Je kunt jouw creativiteit inzetten voor de ambitieuze ontwikkelingsplannen die we hebben om ons bereik en impact te vergroten.

Cultuur+Ondernemen is het kennisplatform voor ondernemerschap in de culturele en creatieve sector en is financier voor cultureel ondernemers. Onze dienstverlening loopt grotendeels via onze website. Daar delen we onze kennis en helpen we cultureel en creatief ondernemers vooruit. Belangrijke onderdelen van onze website zijn de Governance Code Cultuur en de Culturele Financieringswijzer.

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als product owner, ben je de digitale spin in het web van het team communicatie, en ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie en doorontwikkeling van onze digitale kanalen, zowel de website als de social media.

Voor de optimalisatie van de website duik je regelmatig in de data. Je analyseert en interpreteert de data en vertaalt deze naar praktische aanbevelingen of oplossingen. Hiervoor gebruik je tools zoals Google Analytics, Google Data Studio en Hotjar.

Voor onze webdeveloper ben jij het aanspreekpunt. Hier vervul je de rol van business analist in de doorontwikkeling van de website. Je signaleert de digitale behoeftes van onze verschillende doelgroepen en bezoekers en maakt plannen voor optimalisatie.

Je bent het aanspreekpunt voor collega’s als het gaat over huidige en toekomstige mogelijkheden van de digitale kanalen. Je stemt af met de projecteigenaar en het team communicatie.

Wie ben jij?

Heb jij zin om aan de slag te gaan met onze website en onze social media. En herken jij jezelf in de onderstaande functie-eisen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

  • Een vereiste is dat je hebt kennis van UX/UI design, SEO, SEA en je goed overweg kunt met relevante programma’s zoals CMS-programma’s, Google Analytics, Google Data Studio, Hotjar en InDesign. Natuurlijk weet je wat er speelt op het gebied van digitale ontwikkelingen.
  • Je hebt een goed analytisch vermogen en het talent om alle partijen op één lijn te krijgen. Als geen ander kun je projecten binnen de gestelde kaders en deadlines tot een succes maken.
  • Je bent geïnteresseerd in ondernemerschap en kunst en cultuur.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie voor 32 uur per week. Een afwisselende, brede functie met veel ruimte voor eigen ideeën. Of je nu een maand of een aantal jaar met ons werkt, we zijn benieuwd naar jouw input!
  • In eerste instantie een jaarcontract. Als de samenwerking wederzijds goed bevalt is er mogelijkheid tot verlenging.
  • Een salaris van € 3.144, tot € 4.567.- bruto fulltime naar aanleiding van jouw werkervaring.
  • Voldoende mogelijkheid om vrij te nemen met jaarlijks 25 vakantie- en 12 ADV-dagen o.b.v. een 40-urige werkweek.
  • Woon je buiten Amsterdam dan verstrekken we voor het woon-werkverkeer een NS Business Card 2e klas.
  • Een plek in een organisatie met aandacht voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling en veel ruimte voor cursussen of coaching.
  • Een fijne kantoorplek in hartje Amsterdam. We zijn gewend om hybride te werken. Thuiswerken mag en kan voor de helft van je werktijd. Natuurlijk kom je regelmatig naar kantoor voor ontmoeting en samenwerking. Je bent flexibel en kijkt in overleg met je team wat past bij wat je te doen hebt.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 2 april jouw cv en motivatiebrief. Deze kun je mailen naar Erica Bakker, HR-adviseur.

Motivatie en CV sturen naar erica@cultuur-ondernemen.nl

Als je meer informatie wilt over de functie dan kun je contact opnemen met Christianne Rugl, adviseur en coördinator communicatie.

Meer info? Mail christianne@cultuur-ondernemen.nl

Wat mag je nog meer van ons verwachten?

Cultuur+Ondernemen is hét kennisplatform voor ondernemerschap in de culturele en creatieve sector en financier voor cultureel ondernemers. Wij zijn er om culturele organisaties en zelfstandig werkende kunstenaars en creatieven die willen ondernemen te versterken, zodat zij kunnen floreren en de samenleving optimaal kan profiteren van wal cultuur teweegbrengt.

Bij Cultuur+Ondernemen heerst een open sfeer, er is persoonlijke aandacht en waardering wordt naar elkaar geuit. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Of je nu een maand of een aantal jaar met ons werkt, de stem van iedere medewerker wordt gehoord.

Wij staan voor een inclusieve kunst- en cultuursector en zijn ervan overtuigd dat diversiteit en inclusie ons sterker maakt. Daarom kijken we uit naar je sollicitatie, ongeacht je gender, opleidingsniveau, culturele achtergrond, leeftijd, van wie je houdt of wat je gelooft.