Nieuws Vacature medewerker Financiële Administratie (24-32 u/w)

Ben jij thuis in financiële administratie en zet je jouw vaardigheden graag in binnen de cultuursector? Is ‘secuur’ jouw tweede naam en blink je uit in administratieve ondersteuning aan je collega’s en een organisatie? Lees dan verder.

Reageer voor 20 december 2021

Cultuur+Ondernemen is hét kennisplatform voor ondernemerschap voor kunstenaars, creatieven en culturele organisaties. We delen onze kennis over ondernemen, financieren en besturen graag en bieden daarnaast leningen aan. Met onze activiteiten versterken we de cultuursector en kan de samenleving profiteren van de werking van cultuur.

Bij Cultuur+Ondernemen heerst een open sfeer en waardering wordt naar elkaar geuit. Er is persoonlijke aandacht en door de huidige coronamaatregelen werken we zoveel mogelijk thuis. We zoeken elkaar op door middel van online personeelsbijeenkomsten en één-op-één afspraken, bijvoorbeeld een wandeling. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Of je nu een maand of een aantal jaar met ons werkt, de stem van iedere medewerker wordt gehoord.

Hoe ziet jouw functie eruit?

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van een juiste en volledige administratie. Daarvoor werk je veel in Exact Online. Je werkzaamheden houden onder meer in:

 • Verwerken van inkoopfacturen, kas- en bankafschriften (deels geautomatiseerd);
 • Voorbereiden van betaalopdrachten en bewaken voortgang van het betalingsproces;
 • Crediteurenadministratie: bewaken autorisatie inkoopfacturen en beantwoorden van vragen;
 • Debiteurenadministratie: het maken, versturen en beheren van verkoopfacturen;
 • Verzamelen van salarismutaties (de salarisadministratie zelf is uitbesteed);
 • Verrichten van ondersteunende werkzaamheden bij rapportages en financiële audits;
 • Administratieve ondersteuning bij de uitvoering van de financiële faciliteiten van C+O;
 • Bijdragen aan de optimalisering van werkprocessen.

Wie ben jij?

Je hebt kennis en ervaring met financiële administratie en administratieve programma’s zoals Exact Online, Office 365 en CRM-systemen. Je bent zorgvuldig, houdt overzicht en werkt gestructureerd. Natuurlijk kan je overweg met klanten, leveranciers en opdrachtgevers. Ook ben je graag die stabiele en ondersteunende basis voor je collega’s.

Wat bieden wij jou?

 • Een functie voor 24 - 32 uur per week;
 • In eerste instantie een jaarcontract. Als de samenwerking wederzijds goed bevalt bieden we je graag een vast contract;
 • Een salaris tot € 3.366.- bruto fulltime naar aanleiding van jouw werkervaring;
 • Een plek in een organisatie met aandacht voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling, en is er ruimte voor het volgen van cursussen of coaching.
 • Een bruisende kantoorplek in hartje Amsterdam. Momenteel zijn we gewend om hybride te werken: veel vanuit huis, maar met de mogelijkheid om op kantoor te werken en af te spreken met collega’s.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag voor 20 december jouw CV en motivatiebrief. Die kun je mailen naar P&O Erica Bakker via erica@cultuur-ondernemen.nl

Bij Cultuur+Ondernemen werken we aan een stevige basis voor een ondernemende en toekomstbestendige cultuursector. Deze basis bestaat uit effectief en vindingrijk bestuur, duurzame financiering en voortdurende professionalisering van kunstenaars, creatieven en culturele organisaties. Wij staan voor een inclusieve kunst- en cultuursector en zijn ervan overtuigd dat diversiteit en inclusie ons sterker maakt. Daarom kijken we uit naar je sollicitatie, ongeacht je gender, opleidingsniveau, culturele achtergrond, leeftijd, van wie je houdt of wat je gelooft.

Erica Bakker

Erica Bakker

Personeelsadviseur