Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u? Wat doen wij voor u?

Nieuw cultuurbeleid, andere aanpak.
Hoe creëert uw organisatie nieuwe kansen?

Veel culturele organisaties verkeren in woelig vaarwater. Als ondernemer in de creatieve sector bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden. U wilt kansen zien en grijpen, het liefst met zo weinig mogelijk risico. Hierbij spelen vragen als:

  • Hoe bereik ik zoveel mogelijk mensen met mijn activiteiten?
  • Kan ik aanvullende activiteiten en diensten ontwikkelen?
  • Wat is een geschikt business model voor mijn organisatie?
  • Hoe verbeter ik de financiële positie van mijn organisatie?

Succes kun je samen maken
Samen met u werken wij aan nieuwe strategieën, verdienmodellen en financiële vitaliteit. We kennen de culturele sector door en door. Ondernemerschap is ons handelsmerk. De afgelopen vijftien jaar voerden we in diverse culturele organisaties meer dan 500 advies- en veranderprojecten uit: van het Holland Festival tot lokale musea. Uw vraagstukken zijn het uitgangspunt voor onze diensten. Een greep uit ons aanbod: Business modeling, adviestrajecten (bedrijfsvoering, besturing, management, marketing), werving en selectie van bestuursleden, coaching, outplacement, scans, trainingen en financiële faciliteiten.

Wie gingen u voor
Recente opdrachtgevers zijn onder meer: Drents Archief Assen, Schouwburg Amstelveen, Concertgebouw Amsterdam, EDU-ART Gelderland, Nederlands Uitburo Amsterdam, Rotterdams Philharmonisch Orkest en vele anderen.


Meer informatie
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Karen de Meester via +31 (0)20 - 535 25 00 of mail naar @contact.

----
Stichting Cultuur-Ondernemen stimuleert ondernemerschap bij kunstenaars, creatieven en culturele organisaties en zet creativiteit in bij andere sectoren zoals het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.